Agnes (Wageningen)

Geeft vrouwenworkshops en individuele sessies in Wageningen

Ik schep graag een ruimte waarin vrouwen zich veilig en uitgenodigd voelen om de diepere lagen in zichzelf te ontdekken en aan te raken.

Alsof je in je bewustzijn afzakt, van de golvende, schuimende oppervlakte van de zee. Helemaal naar beneden, naar de stille diepte in jezelf. Waar je kunt rusten op de bodem van de oceaan, jezelf kunt ontvangen en koesteren.

www.thuisbijjezelf.nl

Vanaf 2004 heb ik in mijn praktijk cliënten begeleid in het luisteren naar hun lijf. Bij elkaar zittend voor een innerlijk luisteren zoals bij Focussen of op de massagetafel zoals bij massage en Holistic Pulsing.

In 2014 ben ik begonnen met het geven van vrouwenworkshops. De eeuwenoude oefeningen van de Taoïstische tantra hebben mijn passie wakker gemaakt in hun eerbied voor het vrouwelijke en de seksualiteit als bron van levensenergie.

Ik ben Focusbegeleider, Holistic Pulser en NEI-Practitioner. Daarnaast heb ik vele jaartrainingen gevolgd, waaronder: Healing Tao inclusief het werken met het yoni-ei, Intuïtieve massage, Healing en 5-ritmes (dans vanuit het hier&nu).

Je bent welkom voor meer informatie of een gratis kennismaking waarbij ik je iets laat ervaren van mijn manier van werken: agnes@thuisbijjezelf.nl,

agnes

Bewaren